30 de nov. 2011

Sant Josep de Calassanç

Com cada any, per la diada de Sant Josep de Calassanç, realitzem una jornada esportiva. Aquest any hem decidit dedicar-la exclusivament al bàsquetbol. El 19 de Maig d’aquest any realitzarem la trobada “Inter escolàpies de Bàsquet” a la nostra escola. Cal que els nostres alumnes estiguin preparats i motivats per l’esdeveniment.
Els partits realitzats van ser un èxit, tant en qualitat com en entusiasme. Aquí us deixem un recull de fotos d’aquest dia tan esportiu.

28 de nov. 2011

3r - Practiquem amb els euros!

Els nens i nenes de 3r hem practicat els canvis d'euros jugant a comprar i vendre.

20 de nov. 2011

1r - Practiquem danses

La Carme Brugué ens ha ensenyat algunes danses tradicionals com la Masovera, el Ball de la Civada o la Polenta. Hem gaudit d'aquesta bona estona a més d'aprendre uns balls tan nostres!

16 de nov. 2011

Els de 3r també hem anat al Mercat Municipal !

Aquesta setmana ens ha tocat als de 3r tenir l'oportunitat d'anar al mercat. No ha estat una visita qualsevol, sinó que, ens han ensenyat totes les parades del mercat i hem pogut tocar alguns animals. Hem estat uns privilegiats perquè hem pogut veure la rebotiga del mercat: les cambres frigorífiques i els camions de càrrega i descàrrega. Posteriorment ens hem tornat bojos buscant uns cotxets amagats entre les fruites, verdures, queviures, peixos... Hem fet una parada per omplir-nos d'energia amb un exel·lent esmorzar que ens han preparat. Per acabar, hem fet la llista de la compra. Ha estat un matí formidable i molt profitós!

Agraïm als organitzadors i als comerciants per la seva col·laboració i per la seva paciència.

Moltíssimes gràcies al Mercat Municipal!

12 de nov. 2011

3r Presentem les nostres mascotes!

Els nens i nenes de 3r vam presentar als nostres companys les nostres mascotes, peluixos i animals preferits!

10 de nov. 2011

4t B - Dibuix al natural

A la classe de 4tB hem fet el nostre primer dibuix al natural. Amb l'ajuda de la Carme Brugué ho hem fet prou bé. Aquestes fotos ho demostren.

9 de nov. 2011

Els de 2n al Mercat Municipal

Aquesta setmana ens ha tocat als de segon visitar el Mercat Municipal del Masnou. Després de fer un recorregut per les parades, el moll i les cambres fotogràfiques, ens hem omplert la panxa amb un bon esmorzar i hem fet de detectius buscant els porquets amagats. Finalment, hem omplert la nostra llista de la compra i ens han fet un regal. Ha estat una activitat molt profitosa!

Agraïm als organitzadors i als comerciants per la seva col·laboració i per la seva paciència.

Moltes gràcies Mercat Municipal!

3 de nov. 2011

La Castanyada a Primària

El passat divendres 28 d'octubre, els alumnes de primària, vàrem celebrar la castanyada a l'escola. A continuació, teniu un recull de fotografies de la festa!

2 de nov. 2011

Castanyada (vídeo dansa de 1r)

El passat divendres 28 d'octubre quan estàvem a punt de fer les danses per celebrar la Castanyada, la pluja es va apuntar també a la festa i vam haver de fer les danses en el claustre de l'escola.

Aquí en teniu una mostra amb "El ball de la Castanya" que ens va fer el grup de 1r. Ho van preparar amb la seva màxima il·lusió ja que era el primer any que ho feien davant dels companys de Primària. Esperem que us agradi!

Els de 1r al Mercat Municipal

Avui els de 1r de primària hem anat al mercat municipal del Masnou.
Hem fet un munt d'activitats: hem visitat totes les parades, les cambres frigorífiques,....
Ens han preparat un esmorzar de primera i després.... hem fet un joc molt divertit!! Havíem de buscar petits porquets per tot el mercat, sort que els treballadors del mercat ens ajudaven!!
Finalment hem escrit una petita llista de la compra per anar practicant, amb tot de coses que ens agraden del mercat.
Ara a l'escola farem un dibuix del dia d'avui i ens els penjaran per les parets del mercat.
Aquest matí hem après moltes coses i a més ens ho hem passat molt bé!!

Gràcies a tots els qui hi heu col·laborat! Gràcies Mercat Municipal!