23 d’abr. 2013

Sant Jordi 2013

Avui, 23 d'abril, els alumnes de primària hem celebrat el dia de Sant Jordi amb una gimcana lingüística. Hem realitzat tot tipus d'activitats molt divertides: lletrejar paraules, ordenar frases, trobar errors ortogràfics en textos, fer poemes, frases fetes... Ens ho hem passat d'allò més bé i per això, ho volem compartir amb tots vosaltres.

11 d’abr. 2013

6è - Setmana de la Ciència

Durant la Setmana de la Ciència els alumnes de 6è vam treballar l'EDAT MODERNA. Ens ho vam passar d'allò més bé. Aquí us deixem un recull de fotografies!!

9 d’abr. 2013

4t- "The Elves and the Shoemaker" (teatre anglès)

Els alumnes de 4t vam estar treballant l’obra de teatre amb molta il•lusió durant tres setmanes a classe d´anglès. Ara, us hem penjat tots els nostres vídeos perquè pugueu veure lo bé que ens va sortir l’actuació final!




8 d’abr. 2013

6è- THE VOICE!


Hem avaluat la part oral anglesa dels alumnes de 6è d’una forma més divertida. Hem adaptat el programa televisiu “La Voz” i hem fet un “The voice- Escolàpies”. Els concursants podien cantar en grup o individualment una cançó en anglès que ells escollissin. Aquí podeu veure les fotografies del concurs on tots s’han implicat molt i un vídeo on canten dues de les guanyadores del programa!

2n: El món del circ

A la setmana de la ciència, el nostre vaixell es va convertir en un circ. Vam poder conèixer, durant 5 dies i d'una manera interdisciplinar, diferents aspectes del circ: la vida en un circ des de dins, tipus diferents de circs, taller de titelles i de boles malabars o valors del circ, entre d'altres. Aquí teniu una mostra del que hem fet.

7 d’abr. 2013

2n: Els animals - Treball Cooperatiu

El treball cooperatiu del 2n trimestre va estar dedicat a l'estudi d'un animal (característiques, hàbitat, com neix, què menja...). Aquest n'és el resultat final.


1 d’abr. 2013

6è - Els volcans de la Garrotxa

El passat 15 de març, els alumnes de 6è, vam anar a la zona volcànica de la Garrotxa on visitàrem dos dels volcans més importants, el Santa Margarida i el Croscat.