20 d’abr. 2012

5è - Sortida a Sant Sadurní d'Anoia

Els alumnes de 5è de primària hem anat a Sant Sadurní d’Anoia. Tot i que es preveia pluja, al final hem gaudit d’un temps magnífic!
Un cop hem arribat, ens han rebut els monitors, hem esmorzat tots junts en uns bancs col·locats en rotllana i després hem començat les activitats:
 El Sr. Santi Valldeperas ens ha fet un breu viatge a través del temps sobre el primer ofici que va existir: l’ofici de terrissaire ensenyant diferents objectes domèstics fets amb terrissa (càntir, olla de fang, menjadores, plats, coladors, ... Després ens ha ensenyat la primera màquina automàtica que va existir a Espanya i feta amb materials reciclats per poder produir terrisses ja d’una manera mecànica. A continuació els alumnes han fet un taller amb fang, on tots ells han realitzat una rosa i després han pogut utilitzar la seva imaginació per elaborar diferents peces. Per acabar, han fet un recorregut pels voltants on els han explicat la flora d’aquesta comarca: els ceps, l’olivera, l’ametller, farigola, romaní,...
Cap a les 14h hem dinat, hem fet jocs i hem tornat cap a l’escola.
HA ESTAT UN GRAN DIA!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada